Rehabilitering

Romtveit Bygg utfører oppussing/rehabilitering. Rehabilitering innebærer ofte skifte av gamle og punkterte vinduer, dører, gulv og kledning. Ved å foreta en enkel befaring, kan vi hjelpe deg å fastslå hvilke deler som eventuelt må skiftes ut. Vi monterer ny kledning, dører, lister og vegger effektivt og nøyaktig.

Terrasse

Romtveit Bygg lager terrasser, balkonger, verandaer og altaner, samt fjerner gamle eller bygger på eksisterende.
Når sommeren kommer er det fint å ha et sted å grille, samle venner eller holde middagsbesøk for familien. Vi tilbyr et komplett anbud på en altan, balkong, terrasse eller veranda – skreddersydd for deg som kunde.

Garasje og carport

Romtveit Bygg utfører oppføring av garasje og carport, størrelse etter ønske.
Det finnes mange muligheter innen garasjer. Du kan få enkel, dobbel, med og uten boder, med loft/hems, garasje med carport, eller kundetilpasset etter ditt ønske.
Romtveit Bygg kan tilby garasjer laget av førsteklasses materialer, til konkurransedyktige priser.

Taktekking

Taktekking skal utføres av fagpersonale.
Uten et tett tak vil huset bli ødelagt relativt fort. Det vil oppstå lekkasjer som fører til råteskader, og alt skadet materiell må skiftes ut. Dette er dyrt, og dekkes ikke av vanlig innboforsikring. Kontakt oss, og vi legger nytt tak før dette problemet oppstår. Dersom du vet at taket på ditt hus er svært gammelt og modent for utskiftning, bør du skifte det før det oppstår lekkasje.

Etterisolering

Mange gamle, norske trehus er ikke isolert godt nok. Dette fører til et varmetap vinterstid, og kan koste deg mange ekstra kroner i strømregning. Kontakt oss for etterisolering av ditt hus i dag!

Nybygg

Vi tilbyr våre kunder nybygg av høy kvalitet. Nybygg vil bli prosjektert etter TEK10 som foreløpig er standarden på hus og hytter.

Vi holder til i Vinje kommune men tar og på oss oppdrag ifra Vest til Midt-Telemark, samt Hovden i Aust-Agder.

Mindre oppdrag som gulvlegging, listing, takvinduer etc utføres også.

Vi tar også på oss totalentreprise, Dette vil si nøkkelferdig hytte, hus, etc.

Vi bruker alltid kontrakt ved avtaleinngåelser, da bruker vi standard kontrakter, les gjerne mer om dette på www.standard.no

Tilbygg og påbygg

Dersom du eier et hus som er for trangt, og du har dårlig plass, kontakt oss! Vi kan hjelpe deg med oppføring av tilbygg som vil gi deg bedre plass.

Utleie av verktøy

  • Stillas på henger/ Vi er behjelpelig med montering.
  • Aggregat 5.5Kw – sterk nok til å drive 9″ kappemaskiner
  • Kompressor
  • Slanger
  • Spikerpistol
  • Kappsag
  • Håndsirkel
  • Henger
  • Batteridrill
  • Slagdrill

Hundehus

Vi lager også eksklusive hundehus!
028-1-300x285.jpg

Priser

Timepriser og fastpriser etter avtale.